Πέτσας: Είμαστε στην πιο κρίσιμη φάση του «πολέμου»

Μπαίνουμε στην πιο κρίσιμη φάση του πολέμου κατά του κορωνοϊού, υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Σε όλα τα μέτωπα πάμε καλύτερα σε σχέση με άλλες χώρες, ανέφερε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Ωστόσο, τόνισε ο κ. Πέτσας, δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός.

Στη συνέχεια της εισαγωγικής του τοποθέτησης, υπογράμμισε την κρατική έγνοια πρωτίστως σε όσους έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

Ο Στ. Πέτσας χαιρέτισε παράλληλα το γεγονός ότι η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών ακολουθεί τις οδηγίες των ειδικών και της Πολιτείας, όμως δυστυχώς, κάποιοι, ελάχιστοι, κάνουν κατάχρηση των δυνατοτήτων που δίδονται. Οι ουρές στις τράπεζες δεν είναι δικαιολογημένες, ανέφερε επί παραδείγματι, σημειώνοντας τις δυνατότητες που δίνει η τεχνολογία.

Επίσης ο Στ. Πέτσας ζήτησε χαρακτηριστικά «φέτος ας σουβλίσουμε τον κορωνοϊό, μένοντας σπίτι», προστατεύοντας έτσι τη ζωή όλων ημών και των αγαπημένων μας προσώπων. Οι αποφάσεις για το καλοκαίρι θα ληφθούν ανάλογα με τις εξελίξεις στο «μέτωπο» του κορωνοϊού.

Παράλληλα, χαρακτήρισε «υπεύθυνη και μετρημένη» την απόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο λήψης πιο αυστηρών μέτρων στην κίνηση πολιτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο, σημειώνοντας ότι όλα θα εξαρτηθούν από τη συμμόρφωση των πολιτών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.