Ποινική δίωξη σε βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη για την υπόθεση του Noor 1

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Για χρηματοδότηση και αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πειραιά, Ειρήνη Τζίβα, ολοκλήρωσε την Παρασκευή (23/3) τη δικαστική έρευνα για το πλοίο Noor One και άσκησε ποινική δίωξη κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη και άλλων τριών ατόμων για χρηματοδότηση και αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης για την μεταφορά , διακίνηση και πώληση των ουσιών αυτών.

Οι κατηγορίες αφορούν εκτός από τον εφοπλιστή και τους συνεργάτες του Νίκο Συντιχάκη, διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Capital , τον δικηγόρο Βαγγέλη Μπαϊρακτάρη, όπως και για τον ναυτασφαλιστή Ηλία Τσακίρη.

Το εισαγγελικό πόρισμα θα παραδοθεί σε ειδικό εφέτη ανακριτή ή σε ειδικό ανακριτή διαφθοράς για περαιτέρω έρευνα, λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης. Η εισαγγελέας με παραγγελία της ζητεί επίσης να διερευνηθεί αν έχουν διαπραχθεί τα αδικήματα του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος και της λαθρεμπορίας καυσίμων.

Μέχρι στιγμής, η ΠΑΕ Ολυμπιακός , πρόεδρος της οποίας είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, δεν έχει τοποθετηθεί επί του ζητήματος.

ΠΗΓΗ news247.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.