Ποιος θα λάβει τα 2.000 ευρώ;

Επίκαιρες οι αξιώσεις και η αποζημίωση των εγκλωβισμένων από τον χιονιά πολιτών στην Αττική Οδό. Τα επόμενα βήματα που αναμένονται από χιλιάδες ανθρώπους περιέγραψε στον Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή Live News, ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης.

«Οι αποζημιώσεις (σ.σ. από την Αττική Οδό) αυτού του τύπου είναι κάτι απαγορευτικό για κάποιον που θα το διαπραγματευτεί. Κανείς εκ των εντολέων μου, δεν θα υπογράψει κάποιο χαρτί ότι έλαβε την αποζημίωση και ότι δε θα διεκδικήσει καμία άλλη αξίωση», ανέφερε αρχικά ο κ. Μαρακάκης.

«Αν συνδεθεί με κίνδυνο ζωής ή τέτοια ζητήματα, μπορεί να διεκδικήσει πάνω από 10.000 ευρώ έκαστος. Η Αττική Οδός παγίδεψε από σοβαρή αμέλειά της ανθρώπους, οι οποίοι έμειναν χωρίς φαγητό και νερό και μέσα σε αυτές τις συνθήκες», συμπλήρωσε.

Ποιος θα λάβει τα 2.000;
«Τα πρόσωπα διεκδικούν τα χρήματα και όχι τα άψυχα αυτοκίνητα. Αποτελεί αστειότητα να δίνεται η αποζημίωση στο όχημα και όχι στους επιβαίνοντες. Ωστόσο, την υπαιτιότητα την έχει η Αττική Οδός και κανείς δεν θα διεκδικήσει 2.000 ευρώ και μόνο χωρίς καμία άλλη αξίωση γι’ αυτή την ταλαιπωρία», ξεκαθάρισε ο κ. Μαρακάκης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.