Πορτοσάλτε: «Αυτή ήταν η τελευταία συγγνώμη Μητσοτάκη. Θα καταλήξει κωμωδία»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

«Φίλια πυρά» δέχεται η κυβέρνηση τις τελευταίες ημέρες, αφού μέχρι και Άρης Πορτοσάλτε αφήνει αιχμές κατά του πρωθυπουργού για το φιάσκο του επιτελικού κράτους.  
Ακόμη και ο Άρης Πορτοσάλτε αφήνει για τρίτη ημέρα αιχμές κατά του πρωθυπουργού για την παταγώδη αποτυχία του επιτελικού κράτους στη διαχείριση της κακοκαιρίας «Ελπίς».

«Οι συγγνώμες τελείωσαν. Αυτή ήταν η τελευταία συγγνώμη του Μητσοτάκη. Η συγγνώμη, αν επαναληφθεί, είναι μανιέρα, είναι κωμωδία και θα καταλήξει Σεφερλής» λέει ο δημοσιογράφος στην ραδιοφωνική του εκπομπή.

Και δεν είναι η πρώτη φορά που το αναφέρει. Πιο συγκεκριμένα,  σε ανάρτησή του στο Twitter, με αφορμή την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ γράφει με νόημα: «Μετά τη “συγγνώμη” των πυρκαγιών και τη “συγγνώμη” του χιονιά, ο Κ. Μητσοτάκης εξάντλησε τις “συγγνώμες”».

Πηγή: www.rosa.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.