Προσπάθησε να σφάξει τη γυναίκα του στην πλατεία της Λαμίας

Σοκαρισμένοι είναι ακόμα όσοι έγιναν μάρτυρες του τσακωμού ενός ζευγαριού, στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία. Η έντονη διαφωνία τους κατέληξε σε επίθεση και άγριο μαχαίρωμα μιας 43χρονης γυναίκας.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, γύρω στις 15.00, ένα ζευγάρι -που έχει κατ’ επανάληψη απασχολήσει τις Aρχές για ναρκωτικά- τσακωνόταν στην πλατεία. Την ώρα που η γυναίκα προσπάθησε να φύγει, εκείνος την άρπαξε και με ένα ξυραφάκι και τη «χαράκωσε» στο πρόσωπο.

Το ευτύχημα είναι ότι δεν τη βρήκε στην καρωτίδα, καθώς η γυναίκα αμύνθηκε. Οι πληγές όμως ήταν βαθιές και το θύμα έχασε πάρα πολύ αίμα. Πρώτη στο σημείο έφτασε η ΔΙΑΣ, με τον έναν αστυνομικό να αναλαμβάνει αμέσως δράση και να προσπαθεί να σταματήσει την αιμορραγία πιέζοντας την πληγή της γυναίκας. Η επέμβασή του ήταν πραγματικά σωτήρια για την 43χρονη.

Συνάδελφοί του, της Άμεσης Δράσης έσπευσαν προς αναζήτηση του δράστη, ο οποίος λίγο αργότερα συνελήφθη. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με επιπλέον συνοδό διασώστη φρόντισαν για την άμεση και ασφαλή διακομιδή της γυναίκας στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

Σημειώνεται πως ο αλλοδαπός σύντροφός της είναι πρόσφατα αποφυλακισθείς από τις Φυλακές Δομοκού

lamiareport.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.