Πρώτη δημόσια εμφάνιση για Μπισμπίκη μετά το διπλό χειρουργείο (φωτογραφίες)

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Την πρώτη του βραδινή έξοδο στο κέντρο όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή έκανε χτες Σάββατο (17.03.24), ο Βασίλης Μπισμπίκης, δύο εβδομάδες μετά την περιπέτεια υγείας του.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης φαίνεται να έχει αναρρώσει πλήρως μετά το θέμα υγείας που είχε και αποφάσισε να βγει και να διασκεδάσει με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Πρώτα, ο ηθοποιός βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Μανώλης Κονταρός, και αργότερα στο Votanikos Live Stage όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή.

Ο ηθοποιός ανέβασε stories στον λογαριασμό του στο Instagram και από τα δύο μαγαζιά στα οποία βρέθηκε.

Έβγαλε selfie με τον Μανώλη Κονταρό και φωτογράφισε την αγαπημένη που βρισκόταν επί σκηνής.

Την Δευτέρα 4 Μαρτίου ο Βασίλης Μπισμπίκης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από και την παρότρυνση της συντρόφου του, Δέσποινας Βανδή, μετά από πόνους που ένιωσε στο στήθος.

Οι γιατροί έκριναν απαραίτητο, ύστερα από τις απαραίτητες εξετάσεις στην καρδιά, να μπει στο χειρουργείο.

Τρεις ημέρες μετά την πρώτη επέμβαση για την τοποθέτηση στεντ, ακολούθησε δεύτερη και το Σάββατο 9 Μαρτίου πήρε τελικά εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.