«Ράγισαν» καρδιές στην κηδεία του 32χρονου οδηγού

Φίλοι και συγγενείς οδήγησαν τον 32χρονο στην τελευταία του κατοικία. Τραγική φιγούρα η σύζυγος του. Τραγική ειρωνεία ο νεαρός οδηγός σε έναν μήνα θα βάφτιζε το παιδάκι του. Οι δικοί του άνθρωποι τον αποχαιρέτησαν με δάκρυα στα μάτια. Ο πατέρας του έγραψε στο Facebook: «Αγόρι μου γλυκό έγινες αγγελούδι μόλις 32 χρόνων». O οδηγός ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην Καβάλα ενώ λάτρευε τις μηχανές και έπαιρνε μέρος σε αγώνες.

ην ίδια στιγμή, βαρύ είναι το πένθος και στα Κύργια Δράμα για τους δυο καλεσμένους, μητέρα και γιο, που έχασαν και εκείνοι τη ζωή τους. Η τροχαία Καβάλας μέσα από ανακρίσεις και στοιχεία, επιχειρεί να βρει τα αίτια για το τι έγινε ακριβώς έξω από το γαμήλιο γλέντι, την ώρα που οι καλεσμένοι περίμεναν να μπουν στον χώρο της δεξίωσης.

Σταθερή είναι η κατάσταση των τριών τραυματιών που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Καβάλας.

Πώς συνέβη το δυστύχημα
Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τα όσα διαδραματίστηκαν έξω από κέντρο δεξιώσεων στην Καβάλα, το βράδυ της Παρασκευής (23/07), όπου μέσα σε λίγες στιγμές τρεις άνθρωποι έχασαν τις ζωές τους.

Κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες – σύμφωνα με όσα μεταδίδει το kavalapost.gr – αυτοκίνητο που βρισκόταν έξω από το κέντρο διασκέδασης «Καβαλιώτισσα» (στο οποίο γινόταν γλέντι γάμου) επιχείρησε να κάνει αναστροφή στο δρόμο με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με μοτοσυκλέτα που είχε αναπτύξει ταχύτητα.

Αποτέλεσμα αυτής της σφοδρότατης σύγκρουσης ήταν να χάσει ακαριαία τη ζωή του ο οδηγός της μοτοσυκλέτας από την Καβάλα.

Επίσης, έχασαν τη ζωή τους και δύο ακόμα άτομα, μητέρα και γιος, που βρίσκονταν έξω από το συγκεκριμένο κέντρο διασκέδασης, οι οποίοι χτυπήθηκαν από τη μοτοσυκλέτα, ενώ τραυματίστηκαν τουλάχιστον 3 άτομα που ήταν στο σημείο, ορισμένοι από τους οποίους σοβαρά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.