Σε σκηνή… στεγάζεται το αστυνομικό τμήμα στο Πλωμάρι

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Υπό δύσκολες συνθήκες η εργασία για τους αστυνομικούς στο Πλωμάρι μετά την κατολίσθηση που σημειώθηκε πρόσφατα στην περιοχή.

Σύμφωνα με καταγγελία Αστυνομικού που υπηρετεί στην περιοχή, λόγω κατολισθήσεων, οι αστυνομικοί αναγκάζονται να εκτελούν υπηρεσία μέσα σε μια σκηνή.

Ο ίδιος αστυνομικός σε καταγγελία του δηλώνει «Ως αστυνομικοί δε ζητούμε ελεημοσύνη, το μόνο που ζητάμε είναι ανθρώπινες συνθήκες εργασίας……ντρέπομαι πραγματικά.» Και καταλήγει «Εικόνες από τη σκηνή που στεγάζει το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ, σήμερα στο Πλωμάρι………»

Οπως αναφέρει το lesvospost.com οι αστυνομικοί είναι αποσπασμένοι μετά την πρόσφατη κατολίσθηση με σκοπό την φύλαξη των οικιών που κατέπεσαν από τα βράχια η έχουν σημανθεί με κίτρινο και κόκκινο και δεν είναι κατοικήσιμες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.