«Σήκω ρε Κωστή, έλα ρε αγορίνα μου»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Οι δύο φίλοι, Κωνσταντίνος Βασάλος και Fipster, συνεχίζουν να περνούν καλά στην Πάρο και μάλιστα, μοιράζονται συχνά περιεχόμενο από την καθημερινότητά τους με τους διαδικτυακούς τους ακολούθους, αφού διατηρούν αμφότεροι πολύ ενεργή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα.

Οι περισσότερες αναρτήσεις τους είναι χιουμοριστικές, όπως θα περίμενε κανείς. Σε νέο βίντεο που δημοσίευσε ο Fipster στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok, οι δύο άνδρες είναι καλυμμένοι με άργιλο και χορεύουν.

Συγκεκριμένα, ο Fipster ήταν εκείνος που «ξεσήκωσε» τον Βασάλο να ακολουθήσει τον ρυθμό, δείχνοντας σε εκείνον ένα σχόλιο που τον αποκαλούσε τον «ξενέρωτο της παρέας». «Ο Βασάλος γιατί έγινε ο πιο ξενέρωτος της παρέας; Σήκω ρε Κωστή, έλα ρε αγορίνα μου», έγραφε το σχόλιο χρήστη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.