Σκουρλέτης: Ανοίξαμε μια διαφορετική προοπτική για την χώρα

Την πεποίθηση ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα ανανεώσει και την εμπιστοσύνη του κόσμου στην παρούσα Κυβέρνηση, διότι ο κόσμος δεν θέλει να γυρίσει σε εκείνες τις καταστάσεις που οδήγησαν στην κοινωνική και οικονομική χρεοκοπία, εξέφρασε ο Γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, σήμερα,στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN tv.

«Η πλατεία (σ.σ. Συντάγματος) θα γεμίσει είτε η εξέδρα είναι κάτω είτε επάνω. Και το λέω αυτό με μια σχετική απολυτότητα έχοντας την εμπειρία όλων των τελευταίων συγκεντρώσεων του Πρωθυπουργού», υποστήριξε ο κ. Σκουρλέτης και σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτος και με μεγάλη διαφορά.

«Αλλά είναι ενδεικτικό ενός κλίματος που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα, που στην πράξη έχει ανατρέψει τη δημοσκοπική εικόνα. Και δεν είναι η δημοσκοπική εικόνα των τελευταίων μηνών ή εβδομάδων. Θυμηθείτε εδώ και πόσο καιρό, πάνω από 1,5 χρόνο, οι δημοσκοπήσεις δίνουν μια εικόνα ενός καταρρέοντος κόμματος, ενός απομονωμένου Πρωθυπουργού. Αυτό φάνηκε πια από την ίδια τη ζωή ότι δεν ισχύει», σημείωσε

Για τις εκλογές τόνισε ότι «η κάλπη της Κυριακής, ότι και να λέμε και παρότι πιστεύω πραγματικά ότι είναι μια έντονη πολιτική αντιπαράθεση, καθώς θεωρώ ότι εκ των πραγμάτων διαμορφώνει το πολιτικό περιβάλλον μέσα στο οποίο θα διεξαχθούν οι επόμενες εθνικές εκλογές, σε κάθε περίπτωση δεν βγάζει κυβέρνηση»

Απαντώντας στις καταγγελίες για την παροχολογία σημείωσε ότι «έρχονται πλέον κάτω από την πίεση και τη διάψευση της ίδιας της πραγματικότητας και ασκούν κριτική. Εκεί που μας έλεγαν τον Αύγουστο ότι θα πάμε σε ένα τέταρτο μνημόνιο τώρα μιλάνε για παροχολογία. Παροχολογία καταγγέλλουν, αλλά παροχολογία ψηφίζουν. Χωρίς να δεσμεύονται για τη 13η σύνταξη. Χωρίς να δεσμεύονται για την επταήμερη εργασία των εργαζομένων, όχι λειτουργία των επιχειρήσεων. Ξέρετε γιατί;»

Και συνέχισε λέγοντας: Διότι στον πυρήνα της ιδεολογικής, προγραμματικής και πολιτικής συγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας είναι αυτό που ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε πει στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Η κοινωνική ανισότητα είναι μέσα στη φύση του ανθρώπου. Αυτό το μοντέλο έχουν. Υπέρ της κοινωνικής ανισότητας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.