Σοκ στη Λαμία: Eξέδιδε την κόρη του με νοητική στέρηση

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Μια ακόμη είδηση που σοκάρει βγαίνει σήμερα στη δημοσιότητα στην πόλη της Λαμίας. Όπως μεταδίδει το Star Λαμίας

Συνελήφθη ο πατέρας και δύο ακόμη άνδρες, οι οποίοι έναντι αμοιβής είχαν ερωτικές συνευρέσεις με ένα κορίτσι που ταλαιπωρούνταν από νοητική υστέρηση.

Οι πληροφορίες που έφτασαν στην εισαγγελία, προκάλεσαν άμεση κινητοποίηση των αρχών και οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας με τη βοήθεια και παιδοψυχολόγων ξετύλιξαν γρήγορα το νήμα της υπόθεσης.

Όπως αποδείχθηκε ο 53χρόνος πατέρας έπαιρνε χρήματα και εξέδιδε την κόρη του για περίπου έξι χρόνια.

Το κορίτσι σήμερα είναι 18 ετών, ωστόσο ζούσε τον εφιάλτη από τον ίδιο του τον πατέρα από το 2013.

Όπως έχει αποδειχθεί, δύο άνδρες ηλικίας 60 και 59 χρονών ασελγούσαν στο κορίτσι ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο και άλλοι άνδρες να εμπλέκονται στην υπόθεση αυτή .

Οι δράστες οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον της δικαιοσύνης και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.