Σοβαρά τραυματίες σε τροχαίο 30χρονη έγκυος και η 9χρονη κόρη της

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Σοβαρά τραυματισμένες λόγω τροχαίου διακομίστηκαν από το νοσοκομείο του Κιλκίς στο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης μία 30χρονη έγκυος και η εννιάχρονη κόρη της. Και οι δύο τραυματίστηκαν το πρωί, όταν το ΙΧ που οδηγούσε η γυναίκα, για άγνωστο λόγο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, στο 5ο χιλιόμετρο του επαρχιακού δρόμου Άνω Ποταμιάς-Κιλκίς.

Όπως ανέφερε στο ΑΜΠΕ ο διοικητής του νοσοκομείου Κιλκίς, Θεόδωρος Ρεβενάκης, η 30χρονη υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, οξεία υποαραχνοειδή αιμορραγία και πνευμοθώρακα δεξιά. Αφού έγιναν οι εξετάσεις και η αξονική στο νοσοκομείο του Κιλκίς, η γυναίκα, έγκυος 30 εβδομάδων, διασωληνώθηκε και διακομίστηκε στο «Παπαγεωργίου».

YouTube player

Οι εξετάσεις που έγιναν στο νοσοκομείο του Κιλκίς έδειξαν ότι το έμβρυο είναι ζωντανό. Όσον αφορά το εννιάχρονο κορίτσι, ο κ. Ρεβενάκης ανέφερε ότι υπέστη ανοιχτό κάταγμα αριστερού βραχίονα στο άνω τριτημόριο με παρεκτόπιση και ότι πιθανόν να υπάρχει τρώση της μασχαλιαίας αρτηρίας.

«Το κοριτσάκι υποβλήθηκε σε εξετάσεις και σε αξονική, έγινε ορθοπαιδική εκτίμηση κι εξωτερική οστεοσύνθεση άνω άκρου. Διακομίστηκε επίσης στο “Παπαγεωργίου”» δήλωσε ο κ. Ρεβενάκης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.