Σοβαρό τροχαίο με αυτοκίνητο να παρασύρει μηχανή

Στο νοσοκομείο τραυματισμένος ο οδηγός της μηχανής, μετά το πρωινό τροχαίο στη Λαμία. Ο οδηγός ανέφερε πως δεν πρόλαβε να αποφύγει το δίκυκλο…

Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκίνησε με τροχαίο στη Λαμία. Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή, με τον οδηγό της να μεταφέρεται τραυματισμένος σε νοσοκομείο. Στο σημείο του ατυχήματος επικράτησε αναστάτωση, με αυτόπτες μάρτυρες να ειδοποιούν ασθενοφόρο και ορισμένοι να πλησιάζουν για τις πρώτες βοήθειες. Ταχύτατα έσπευσε και περιπολικό της αστυνομίας. Ο οδηγός του ΙΧ ανέφερε σοκαρισμένος πως δεν κατάφερε να κόψει ταχύτητα και να αποφύγει το δίκυκλο.

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 07:00 το πρωί στη Νέα Μαγνησία και συγκεκριμένα στα φανάρια των Εργατικών Κατοικιών στη Λαμία, με σύγκρουση αυτοκίνητου με μηχανή.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το αυτοκίνητο κινούταν από Λαμίας προς Στυλίδα και η μηχανή βγήκε από τη συνοικία των Εργατικών Κατοικιών. Όπως υποστηρίζει ο οδηγός του αυτοκινήτου πέρασε με πράσινο φανάρι και προσπάθησε να αποφύγει τη μηχανή, ωστόσο τελικά δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να γίνει η σύγκρουση και να τραυματιστεί ο δικυκλιστής.

Διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τον τραυματία για αν τον μεταφέρουν στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας, ενώ το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας διενεργεί προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες που έγινε το τροχαίο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.