«Στα 16 δούλευα σε νεκροτομείο και έπλενα πτώματα»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Με μακάβριο και ανατριχιαστικό τρόπο κέρδιζε το χαρτζιλίκι του στην εφηβεία, ο ηθοποιός Μάνος Βακούσης, αποκαλύπτοντας πως εργαζόταν σε νεκροτομείο.

Ο Μάνος Βακούσης βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 στην ΕΡΤ, και ανέφερε πως στην τρυφερή ηλικία των 16 ετών, εργαζόταν σε νεκροτομείο.

Ο γνωστός ηθοποιός, μίλησε για τα παιδικά του χρόνια στην Αθήνα, τόνισε πως υπήρξε κάκιστος μαθητής» και πως από πολύ νωρίς αποφάσισε να αυτονομηθεί.

«Στα 16 μου και εγώ με ένα περίεργο τρόπο αυτονομήθηκα. Δούλευα μόνος μου σπούδαζα μόνος μου στον Πειραιά. Δεν έφυγα από το σπίτι γιατί είχα μεγάλο έρωτα με τη μάνα μου», ανέφερε αρχικά.




Ερωτηθείς για τις δουλειές που έχει κάνει στη ζωή του, ο γνωστός καλλιτέχνης αιφνιδίασε τους παρουσιαστές όταν είπε πως μία από αυτές ήταν και σε νεκροτομείο. Όπως εξήγησε επέλεξε να εργαστεί σε ένα τέτοιο μέρος καθώς όπως εξήγησε πως τα νεκρικά έθιμα της Σαντορίνης- της γενέτειράς του- έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην απόφασή του αυτή.

«Έμαθα ότι είχε πολύ καλά λεφτά σε νεκρομείο. Δε φοβόμουν γιατι στη Σαντορίνη, δε θάβουν τους νεκρούς – τους έχουν στο σπίτι, γλεντάνε… είναι παρέξενο έθιμο. Δε φοβόμουν το θάνατο. Πήγα να δουλέψω εκεί, να πλένω τα σώματα… Το έκανα για δυο χρόνια», εξήγησε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.