Στεφάνι από την οικογένεια Μπαλταδώρου για το «ύστατο χαίρε» στο σμηναγό Τσιτλακίδη

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί το χωριό Γρανίτης Νευροκοπίου, η ιδιαίτερη πατρίδα του σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη, που βρήκε τραγικό θάνατο μετά την πτώση του αεροσκάφους Phantom F-4 της Πολεμικής Αεροπορίας, στην Ανδραβίδα, την περασμένη Δευτέρα.

Στις 12:00 είναι προγραμματισμένη η εξόδιος ακολουθία και στη συνέχεια η ταφή. Ήδη από πολύ νωρίς της Παρασκευής, έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για την τελετή, ενώ έχουν φτάσει στεφάνια για τον ήρωα πιλότο από τους γονείς, τον αδερφό και τη γιαγιά του, τον Α.Σ. Άρης που ήταν και η αγαπημένη του ομάδα, από πολιτικούς, συγγενείς και φίλους αλλά και από την οικογένεια του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου, πιλότου του μοιραίου Mirage 2000-5, που βρήκε τραγικό θάνατο μετά την συνετρίβη του αεροσκάφους το 2018, ύστερα από προσπάθεια προσγείωσης.

Οι σημαίες στο χωριό του Ευστάθιου Τσιτλακίδη, ήδη από χθες, κυματίζουν μεσίστιες.

Στην κηδεία του ήρωα πιλότου θα παραστούν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

  
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.