Στο Λονδίνο για τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ ο Πρωθυπουργός

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μεταβαίνει στο Λονδίνο, όπου το διήμερο 3-4 Δεκεμβρίου θα λάβει μέρος στην επετειακή Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ για τα 70 χρόνια της Συμμαχίας.

Ο κ. Μητσοτάκης, όπως ο ίδιος έχει προαναγγείλει, θα θέσει υπόψιν των κρατών-μελών της συμμαχίας τις τουρκικές προκλήσεις, ζητώντας την καταδίκη των πρόσφατων ενεργειών της Άγκυρας.

Το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού στο Λονδίνο την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου έχει ως εξής:

-Στις 12.00 ώρα Ελλάδας ο Πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με διεθνείς επενδυτές.

-Στις 19.15 ώρα Ελλάδας ο κ. Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, θα παραστεί σε δεξίωση που παραθέτει η Βασίλισσα Ελισάβετ στους ηγέτες του ΝΑΤΟ στο Buckingham Palace.

-Στις 21.30 ώρα Ελλάδας ο Πρωθυπουργός και η σύζυγός του θα παρακαθίσουν σε δείπνο στην πρωθυπουργική κατοικία (Downing Street) που παραθέτει ο Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Boris Johnson.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.