Στο ψυχιατρείο ο πατέρας του αγοριού που νοσηλεύεται με μώλωπες και καψίματα

Μώλωπες και εκδορές σε διάφορα σημεία του σώματος, αλλά και καψίματά από πούρο στα πόδια, εντοπίζει ιατροδικαστική έκθεση για το 2χρονο αγοράκι που πριν λίγα 24ωρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας με υποθερμία.

Ο 39χρονος πατέρας του, που το συνόδευε, οδηγήθηκε μετά την απολογία του με απόφαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών της Λαμίας, Νικήτα Θεολογίτη στο ψυχιατρείο.

Όλα ξεκίνησαν, τα ξημερώματα της Δευτέρας. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, το ζευγάρι από την Αθήνα επέστρεφε από το τριήμερο και στάθμευσε σε ξενοδοχείο στα Καμένα Βούρλα.

Η γυναίκα κοιμήθηκε και λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο πατέρας πήρε το παιδί, όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, για βόλτα. Λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα στην παραλία των Καμένων Βούρλων ζητούσε απ΄όσους βρίσκονταν εκεί να καλέσουν το ΕΚΑΒ για να μεταφερθεί το παιδί -το οποίο ήταν ημίγυμνο και τυλιγμένο με μπουφάν- στο νοσοκομείο, καθώς είχε έντονο ρίγος και υποθερμία.

Όταν οι γιατροί του νοσοκομείου της Λαμίας, διαπίστωσαν τα σημάδια στο σώμα του παιδιού και οι δικαιολογίες του πατέρα, ότι οφείλονταν σε αυτοτραυματισμό δεν τους έπεισαν, απευθύνθηκαν στις αρμόδιες αρχές.

Τότε με εντολή του κ. Θεολογίτη ο πατέρας τέθηκε υπό κράτηση, εν αναμονή των ιατροδικαστικών εξετάσεων που είχαν παραγγελθεί, ενώ ο ίδιος ο εισαγγελέας ζήτησε να συζητήσει με τη μητέρα του παιδιού, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες δεν μπορούσε να φωτίσει τη συγκεκριμένη υπόθεση περισσότερο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν ο εισαγγελέας διατάξει τον εγκλεισμό του στο ψυχιατρείο, προηγήθηκε εξέταση του πατέρα από δύο ψυχιάτρους στο νοσοκομείο της Λαμίας, οι οποίοι και διαπίστωσαν ότι ο 39χρονος έχει ανάγκη θεραπείας σε ειδικό ίδρυμα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.