Συγκινεί η Σοφία Αρβανίτη για την απώλεια του αδερφού της

Αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Ελένη» η Σοφία Αρβανίτη.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για την προσωπική της ζωή και την καριέρα της, ενώ αναφέρθηκε και στην απώλεια του αδερφού της.

«Η απώλεια του αδερφού μου είναι όλο τον χρόνο, μου παρουσιάζεται και μου κάνει καλό. Κατά κάποιον τρόπο τον έχω στη ζωή μου, είναι σαν να υπάρχει. Ξέρω ότι η μαμά μου με χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλη εποχή».

Για την σχέση της με τη μητέρα της λέει:

«Η μητέρα μου ποτέ δεν μας χειρίστηκε για να απαιτήσει την παρουσία μας. Μου έχει δώσει απίστευτες ελευθερίες, αλλιώς θα ήμουν μια άλλη προσωπικότητα».

«Είμαι ποπ τραγουδίστρια», λέει η ίδια αναφερόμενη στην καριέρα της, η οποία στα ‘90’s ήταν στο απόγειό της.

«Τα χάρηκα τα χρόνια του ’90. Με κούραζε η πιστά και το σελοφάν. Κολύμπησα στο σύστημα εντελώς μόνη χωρίς την υποστήριξη της οικογένειας. Δεν ήθελα να ζω κάτω από στερεότυπα, ήμουν πνεύμα αντιλογίας. Έκανα την επανάσταση να φύγω από τα στενά όρια της γειτονιάς και της οικογένειας».

Αναφερόμενη στη συνεργασία της με την Bonnie Tyler είπε:

«Δυσκολεύτηκα να πιστέψω όταν ήταν να κάνω το ντουέτο με τη Bonnie Tyler γιατί στην εφηβεία μου προβάριζα τραγούδια της».

«Φυσικά και μεγαλώνω και αποτυπώνεται ο χρόνος πάνω μου, αλλά η διάθεσή μου το ακυρώνει», λέει για την πάροδο του χρόνου και συμπληρώνει:

«Με τρομάζει λίγο η πάροδος του χρόνου».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.