Συγκλονίζουν οι νέοι από το Μάτι: “Σε νιώθω Καλιφόρνια”

Η συγκλονιστική ανάρτηση των νέων από το Μάτι για την πυρόπληκτη Καλιφόρνια

Συγκλονίζουν με το μήνυμα αγάπης, ελπίδας και αλληλεγγύης προς τους πυρόπληκτους της Καλιφόρνιας οι νέοι από το Μάτι, το Νέο Βουτζά και τις άλλες περιοχές της Ανατολικής Αττικής που επλήγησαν από τη φονική φωτιά του Ιουλίου.

Στο μήνυμά τους στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού επισημαίνουν απλά “σε νιώθω”, τονίζοντας πως γνωρίζουν καλά και οι ίδιοι πως είναι να χάνεις τα πάντα, τους δικούς σου ανθρώπους και την περιουσία σου από την πύρινη λαίλαπα.

Σημειώνεται ότι από τις φονικές φωτιές στην Καλιφόρνια έχουν χάσει τη ζωή τους πάνω από 76 άνθρωποι ενώ οι αγνοούμενοι ξεπερνούν τους 1.300.

Spyros Litsas
@Spyros_Litsas
Young people from #Mati, Attiki in #Greece where during last summer 100 people died from horrific wildfires, reach out to the people of #California, #USA during their time of grief and pain. Once again the long enduring ties between #Greece and the #US are emphatically revealed

224
8:07 PM – Nov 18, 2018
139 people are talking about this
Twitter Ads info and privacy

“Σε νιώθω Καλιφόρνια”
Στο συγκλονιστικό μήνυμά τους, οι νέοι από την Ελλάδα γράφουν:

«Σε νιώθω Καλιφόρνια!

Έχω νιώσει και εγώ πως είναι να σβήνονται τα μέρη που έχεις τις πιο όμορφες αναμνήσεις σου.

Έχω νιώσει πως είναι να κοιτάς γύρω σου κ να μην καταλαβαίνεις που βρίσκεσαι.

Έχω νιώσει πως είναι να αναρωτιέσαι συνέχεια γιατί; και τώρα;

Και τώρα, πως θα γίνουν πάλι από την αρχή;

Έχω νιώσει πως είναι να χάνεις τα πάντα! Κάνε κουράγιο όμως Καλιφόρνια γιατί σ όλα αυτά που θα νιώσεις, την απογοήτευση, τη στεναχώρια, την πίκρα και το θυμό, θα βρεις ένα παραθυράκι που δεν το γνώριζες πριν.. & αυτό θα σε κρατήσει όρθια .. θα δεις ότι δεν είσαι μόνη αλλά θα είστε πολλοί και θα έχετε ο ένας δίπλα τον άλλον και θα τα καταφέρετε..θα σηκωθείτε Καλιφόρνια ΚΑΙ θα αποκτήσετε ξανά τον Παράδεισο σας! .. σε νιώθω Καλιφόρνια!»

“Ευχαριστώ Μάτι”
Ο πρέσβης των ΗΠΑ, Τζέφρι Πάιατ, έκανε retweet την ανάρτηση με το συγκλονιστικό μήνυμα, με μία πολλή απλή και ουσιαστική απάντηση: “Ευχαριστώ Μάτι”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.