Συνέλαβαν 29χρονο για απαγωγή και ξυλοδαρμό της 20χρονης φίλης του

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε στη Θεσσαλονίκη 29χρονος που ξυλοκόπησε την 20χρονη σύντροφό του. Στο νοσοκομείο το θύμα της επίθεσης, ενώ αναζητούνται ως συνεργοί στην αρπαγή της κοπέλας, τρεις φίλοι του δράστη.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη, από την έρευνα προέκυψε ότι ο 29χρονος συλληφθείς μαζί με τρία ακόμη άτομα (δύο εκ των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί), το απόγευμα της Πέμπτης (10.02.2022) στον Δενδροπόταμο, άρπαξαν την 20χρονη που βρισκόταν στο σπίτι του.

Αφού την επιβίβασαν σε αυτοκίνητο, της επιτέθηκαν από κοινού αρχικά, στην ίδια περιοχή, αλλά και αργότερα μόνος του ο 29χρονος, σε άλλο σημείο.

Σε βάρος του 29χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για αρπαγή κατά συναυτουργία και παράβαση νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.

Η 20χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, σύμφωνα με την αστυνομία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.