Συνελήφθη 48χρονος που έκρυβε ναρκωτικά σε κρύπτη κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Συνελήφθη χθες στη Θεσπρωτία, ένας 48χρονος Έλληνας, ο οποίος έκρυβε στο αυτοκίνητό του, μεγάλη ποσότητα κάνναβης.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της εισαγωγής στη χώρα και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας, το μεσημέρι της Τρίτης, συνελήφθη στο Ράγιο Θεσπρωτίας, ο προαναφερόμενος.

Ειδικότερα, σε έρευνα που έγινε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στο ΙΧ, το οποίο οδηγούσε ο 48χρονος, βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, κάτω από το χώρο της καμπίνας των επιβατών, 113 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 115 κιλών και 962 γραμμαρίων.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

-115 κιλά και 962 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
-το ΙΧ αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 48χρονου συλληφθέντα,
-δύο κινητά τηλέφωνα.

Την προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της εισαγωγής, μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.