ΣΥΡΙΖΑ: Ακροδεξιό παραλήρημα από τον Αδ. Γεωργιάδη

«Ακροδεξιό παραλήρημα» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τις δηλώσεις που έκανε για τους μετανάστες ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης από τη Χίο.

Το κόμμα τονίζει ότι με τα λεγόμενά του ο κ. Γεωργιάδης «εκθέτει πλήρως τον ίδιο τον επικεφαλής της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη».

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ο αντιπρόεδρος της ΝΔ υπεραμύνθηκε της πολιτικής Σαμαρά για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης, μία πολιτική που είχε οδηγήσει σε δεκάδες πνιγμούς αθώων ανθρώπων στο Αιγαίο».

«Την ίδια στιγμή», συμπληρώνεται, «η ανάκληση της ρητορικής του μετεμφυλιακού κράτους και του αντικομμουνισμού της δεκαετίας του ’50 αποτελεί ευθεία βολή κατά της Δημοκρατίας».

«Συμφωνεί ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης με το ακροδεξιό παραλήρημα του αντιπροέδρου του; Απαιτούμε εξηγήσεις», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε μεταξύ άλλων σε κομματική συγκέντρωση στο νησί ότι όταν η Ν.Δ. γίνει κυβέρνηση «τα σύνορα θα φυλαχτούν, θα δημιουργηθούν κλειστού τύπου κέντρα και όσοι δικαιούνται άσυλο θα το παίρνουν και οι υπόλοιποι θα απελαύνονται».

Για το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών παρατήρησε ότι «αν θέλεις να πολεμήσεις τη διαπλοκή θέλεις πολλά κανάλια εν αντιθέσει με αυτούς που θέλουν λίγα».

«Πάντα έλεγα ότι οι αριστεροί δεν είναι δημοκράτες και με έλεγαν υπερβολικό. Σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν πας, όταν πεις ότι είσαι κομμουνιστής σε βάζουν φυλακή. Στην Ελλάδα γίνεται το αντίθετο», πρόσθεσε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.