Την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η απάντηση του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή, σχετικά με τους τίτλους σπουδών του, μετά από σχετικό ρεπορτάζ της «Εφημερίδας των Συντακτών». Σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «η κυβέρνηση της fake αριστείας ξαναχτύπησε», σημειώνοντας πως ο κ. Στεφανής «βάφτισε» MBA ένα απλό πιστοποιητικό παρακολούθησης ενός σεμιναρίου.
Αναφερόμενος στην αντεπίθεση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα, ο ΣΥΡΙΖΑ θέτει στον πρωθυπουργό το ερώτημα «πόση fake αριστεία θα αντέξει στην κυβέρνησή του».
Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
«Η κυβέρνηση της fake αριστείας ξαναχτύπησε. Ο κ. Διαματάρης φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή στα πλαστά βιογραφικά. Ο υφυπουργός κ. Στεφανής επιμένει να ισχυρίζεται ψευδώς πως έχει δύο MBA, όπως αναφέρει στο βιογραφικό του στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Ωστόσο, από τα έγγραφα που έδωσε ο ίδιος στη δημοσιότητα σήμερα, προκύπτει τελικά πως «βάφτισε» MBA ένα απλό πιστοποιητικό παρακολούθησης ενός σεμιναρίου και ένα Master of Science.
Μιας και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κάλυψε πλήρως τον κ. Στεφανή, όπως είχε κάνει άλλωστε και με τον κ. Διαματάρη για να αποπεμφθεί τελικά μετά από δύο μέρες, ο πρωθυπουργός οφείλει να απαντήσει στο εξής απλό ερώτημα: Πόση fake αριστεία θα αντέξει στην κυβέρνησή του;»





























