Θρίλερ στο σπίτι γιατρού – Έστειλε την κόρη του στο δωμάτιο πανικού για να γλιτώσει από ληστές

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Σκηνές από κινηματογραφική ταινία διαδραματίστηκαν στο Χαλάνδρι με τις κάμερες ασφαλείας να σώζουν την 16χρονη κόρη ενός γιατρού και την καθηγήτρια της από διαρρήκτες που εισέβαλαν στη μεζονέτα που μένει.

Ο γνωστός γυναικολόγος είχε κάμερες ασφαλείας σε όλο το σπίτι του και μπορούσε να δει τι συμβαίνει εκεί ενώ είναι στο ιατρείο του. Όταν λοιπόν διαπίστωσε από τις ασφαλείας ότι τρεις κουκουλοφόροι προσπαθούσαν να εισβάλουν στη μεζονέτα ενώ μέσα ήταν η 16χρονη κόρη του μαζί με την καθηγήτριά της, τους ζήτησε καλώντας τους στο τηλέφωνο να μπουν μέσα στο δωμάτιο πανικού με την ατσάλινη πόρτα που διαθέτει το σπίτι σύμφωνα με την εκπομπή T-live.

Η κόρη του γιατρού και η καθηγήτρια κλειδώθηκαν στο δωμάτιο πανικού, ενώ οι κουκουλοφόροι πάλευαν για αρκετά λεπτά να σπάσουν τη σιδερένια πόρτα από δωμάτιο πανικού.

Ο γιατρός φυσικά ειδοποίησε και την αστυνομία με την ομάδα ΔΙΑΣ να βρίσκεται εκεί μέσα σε τρεισήμισι. Οι ληστές όμως είχαν φύγει χωρίς να καταφέρουν να πάρουν τίποτα.

Να σημειωθεί ότι οι δυο γυναίκες εγκλωβίστηκαν στο δωμάτιο πανικού αφού μπλόκαρε η πόρτα και για να απεγκλωβιστούν χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.