Το σπίτι που «σημάδεψε» τη ζωή της

Μετά από μόλις 14 ημέρες νοσηλείας της στο νοσοκομείο, η Φώφη Γεννηματά άφησε την τελευταία της πνοή την Δευτέρα 25/10 στις 12:04 ύστερα από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Η πρόεδρος του ΚΙ.ΝΑΛ. πάλεψε με γενναιότητα, αλλά δεν τα κατάφερε, βυθίζοντας σε ανείπωτη θλίψη τον πολιτικό κόσμο της χώρας και όχι μόνο.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά περαστικοί και γείτονες αφήνουν λουλούδια έξω από την κατοικία της στην Βούλα. Ένα σπίτι συνδεδεμένο με όλη της την ζωή και την πορεία.

Ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Γιακουμής και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha βρέθηκαν έξω από την κατοικία της προέδρου του ΚΙ.ΝΑΛ και όπως μετέδωσαν το κλίμα είναι βαρύ. Στο πατρικό της σπίτι ζούσε για πολλά χρόνια ο αείμνηστος πατέρας της Γιώργος Γεννηματάς και εδώ μεγάλωσε η Φώφη Γεννηματά, ζώντας την παιδική της ηλικία και στη συνέχεια μεγαλώνοντας τα τρία της παιδιά.

Μέσα στην κατοικία της στην Βούλα, η Φώφη Γεννηματά εργαζόταν στο γραφείο του πατέρα της με την πλούσια βιβλιοθήκη που της είχε αφήσει το ηγετικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Ένα σπίτι που έζησε χαρές, λύπες, ήττες, νίκες και γλέντια.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του Alpha, αυτή τη στιγμή δεν είναι κανείς μέσα στο σπίτι, ούτε ο σύζυγός της ούτε και τα παιδιά της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.