«Τον συνέλαβαν μπροστά στο παιδί»

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε ο δικηγόρος του Κώστα Δόξα μιλώντας για τη σύλληψη του τραγουδιστή, έπειτα από μήνυση της πρώην συζύγου του ότι δεν καταβάλει διατροφή.

Ο δικηγόρος, Σπύρος Δημητρίου, έκανε λόγο για ενορχήστρωση της σύλληψης του Κώστα Δόξα και αποκάλυψε πως η πρώην σύζυγός του «έδωσε» την είδηση στα μέσα μόλις πέντε λεπτά μετά την προσαγωγή του.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Η ίδια η σύζυγος του τραγουδιστή είχε ενορχηστρώσει την προσφυγή του στο αστυνομικό τμήμα. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μία υπόθεση διατροφής, που τον Ιούνιο του 2021, το δικαστήριο απεφάνθη ότι η τέως σύζυγος του κ. Δόξα, μπορεί να συντηρεί τον εαυτό της, είναι μία νέα κοπέλα, υγιής, και μπορεί να εργαστεί. Έτσι, το δικαστήριο απεφάνθη να μειωθεί η διατροφή ως προς το σκέλος της τέως συζύγου. Της επιδόθηκε η διατροφή, η απόφαση του δικαστηρίου τον Δεκέμβριο του 2021, και έτσι του όφειλε 2.000 ευρώ η σύζυγός του. Ωστόσο, επειδή οι διατροφές δεν συμψηφίζονται, οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τον κ. Δόξα, του υποδείξαμε να καταβάλει τη διατροφή».

Πρόσθεσε πως: «Τον μήνα Ιανουάριο, καθυστέρησε να της καταβάλει, επειδή είχαν κλείσει τα μαγαζιά, ωστόσο την κατέβαλε. Η τέως σύζυγος υπέβαλε μήνυση για μη καταβολή διατροφής, παρόλο που ο κ. Δόξας την είχε καταβάλει. Τη στιγμή που ο τραγουδιστής είχε την εβδομαδιαία επαφή με την κόρη του, και ενώ είχε λάβει τη διατροφή η τέως σύζυγος, υπέδειξε στους αστυνομικούς να συλλάβουν τον τραγουδιστή την ώρα που παρέδιδε την κόρη του στη μητέρα της».

Τέλος, κατέληξε λέγοντας: «Ο Κώστας Δόξας, έδειξε τα έγγραφα της καταβολής και αφέθηκε ελεύθερος. Ο τέως σύζυγος προκάλεσε την καταδίωξη του τραγουδιστή γνωρίζοντας ότι το περιστατικό που καταγγέλλει είναι ψευδείς. Ο τραγουδιστής, υπέβαλε μήνυση κατά της τέως συζύγου του».

Τι απαντά η πρώην σύζυγος
Η πρώην σύζυγός του, Μαρία Δεληθανάση, μίλησε στο «Πρωινό» και ανέφερε πως: «Ενώ υπάρχει δικαστική απόφαση ήδη εδώ και κάποιο διάστημα σε σχέση με τη διατροφή, ο άνθρωπος αυτός επιλέγει να μην καταβάλει το ποσό της διατροφής ούτε στην ώρα του, ούτε ολόκληρο με αποτέλεσμα να μου δυσκολεύει πάρα πολύ την καθημερινότητα», είπε.

Σε ερώτηση αν είναι κάτι που συνέβη πρώτη φορά, απάντησε; «Όχι. Έχει συμβεί κι άλλες φορές και μέσα στο καλοκαίρι αρκετές. Έχουν κατατεθεί κι άλλες μηνύσεις…Αυτή τη φορά μέσα στα πλαίσια του αυτοφώρου συνελήφθη κιόλας».

«Θεωρώ ότι είναι θέμα τακτικής ας πούμε το να συμπεριφέρεται έτσι. Δεν μπορώ να βγάλω κάποια συνεννόηση. Υπάρχει άρνηση και σα να μην υπάρχει επαφή με την πραγματικότητα, όσον αφορά δηλαδή τις πραγματικές ανάγκες και τα έξοδα που πρέπει να καλυφθούν, όταν μια μαμά μεγαλώνει μόνη το παιδί της», συμπλήρωσε.

Σημείωσε πως: «Το δικαστήριο έλαβε υπόψιν και τις ιδιαίτερες συνθήκες του κορονοϊού και το επικείμενο κλείσιμο των μαγαζιών. Μάλιστα και ο ίδιος ο συνήγορος του, το κατέθεσε αυτό το πράγμα στο δικαστήριο, ότι πρόκειται τα μαγαζιά να κλείσουν, όπως και έγινε, οπότε με βάση τα επιχειρήματα της μίας και της άλλης πλευράς το δικαστήριο κατέληξε σε μια απόφαση η οποία όμως εξακολουθεί να μην τηρείται. Οι άνθρωποι που επιλέγουν να σου δυσκολεύουν τη ζωή όσο είσαι μαζί τους κινούνται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και όταν δεν είσαι μαζί τους. Μακάρι τα πράγματα να ήταν αλλιώς, αλλά δεν είναι».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.