Τροχαίο με σοβαρά τραυματία – Η γιατρός πήγε με το αυτοκίνητό της γιατί δεν υπήρχε ασθενοφόρο

Φωτογραφία αρχείου
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στη Λάβα Σερβίων, στην Κοζάνη.

Η κατάσταση έγινε ακόμα χειρότερη, όταν η γιατρός του Κέντρου Υγείας Σερβίων, μαζί με νοσηλευτή, πήγαν στο σημείο με δικό τους ΙΧ, καθώς το μοναδικό διαθέσιμο ασθενοφόρο εξυπηρετούσε άλλο περιστατικό, προς Κοζάνη.

Άμεσα γιατρός και νοσηλευτής έδωσαν τις κρίσιμες πρώτες βοήθειες στον σοβαρά τραυματισμένο 22χρονο οδηγό της μικρής μοτοσικλέτας, για να έρθει στη συνέχεια, μέσω Ρυμνίου, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Κοζάνης προκειμένου να παραλάβει τον τραυματία.

O πρόεδρος του Σωματείου ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας Θωμάς Σαραφίδης έχει ενημερώσει στο παρελθόν για τις μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό, με τον τελευταίο να κρούει συνεχώς τον κώδωνα του κινδύνου προς την πολιτεία.

Επίσης και η διεύθυνση του Κ.Υ. Σερβίων έχει ενημερώσει σχετικά όλους τους αρμόδιους φορείς.

Να σημειωθεί πως, την ίδια στιγμή, ο 16χρονος και χωρίς δίπλωμα οδηγός του ΙΧ που συγκρούστηκε με το μηχανάκι οδηγήθηκε στο Α.Τ. Σερβίων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.