Τσίπρας: Θα συνεργαστούμε με τον Μακρόν για να αλλάξει πορεία η Ευρώπη

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ανάσα για ολόκληρη την Ευρώπη χαρακτηρίζει τη νίκη του Εμανουέλ Μακρόν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Με ανάρτησή του στο Twitter δηλώνει μάλιστα ότι προσβλέπει σε συνεργασία του με τον νέο γάλλο πρόεδρο «για μην επαναληφθεί ο εφιάλτης της ακροδεξιάς».

«Η νίκη του Εμανουέλ Μακρόν είναι μια ανάσα για την Γαλλία και ολόκληρη την Ευρώπη. Είμαι βέβαιος ότι θα εργαστούμε μαζί στενά προκειμένου να αλλάξει πορεία η Ευρώπη» υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός.

Έτσι ώστε η Γηραιά Ήπειρος να εμπνεύσει ξανά τους λαούς της, να μη ξαναζήσουμε ποτέ τον εφιάλτη της ακροδεξιάς».

«Μακάρι να αποτελεί μήνυμα ελπίδας…» σημειώνει στο Twitter ο αρχηγός των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργός Άμυνας.

«Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της Γαλλίας Μακρόν, μακάρι να αποτελεί ένα μήνυμα ελπίδας σε μια Ευρώπη που καταρρέει», αναφέρει ο Πάνος Καμμένος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.