Βασίλης Μπισμπίκης: «Ήμουν νηφάλιος, δεν είχα πιει»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ο Βασίλης Μπισμπίκης αντιμετωπίζει πλέον ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για το αδίκημα της μη συμμόρφωσης στις υποχρεώσεις οδηγού, σύμφωνα με το άρθρο 47 του ΚΟΚ, που αφορά την εγκατάλειψη οχήματος. Ο ηθοποιός παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Θυμίζουμε πως εμφανίστηκε αυτοβούλως στην Τροχαία Κηφισιάς την Κυριακή για να δώσει εξηγήσεις. Εκεί παραδέχθηκε πως οδηγούσε το όχημα που προκάλεσε ζημιές σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα και μια μάντρα, με το αυτοκίνητο να βρίσκεται σε καθεστώς δέσμευσης.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Μπισμπίκη από την Ευελπίδων
Μιλώντας στην εκπομπή «Αποκαλύψεις», και στην Ελένη Καρανικόλα, ο Βασίλης Μπισμπίκης δήλωσε: «Ήμουν νηφάλιος, δεν είχα πιει, δεν εγκατέλειψα το σημείο, άφησα χαρτί, κάλεσα και τo ΑΤ Φιλοθέης. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς προέκυψε ότι τράκαρα 20 αυτοκίνητα. Εκείνη την ώρα γλίστρησε το αυτοκίνητο, όχι το τιμόνι. Δεν προσπάθησα να κρύψω κάτι, το αυτοκίνητό μου ήταν σταθμευμένο έξω από το στούντιο. Πριν εμφανιστώ σε εκπομπή, είχα ειδοποιήσει και ήρθε η ασφαλιστική. Την επόμενη μέρα με κάλεσε η τροχαία».

Ο ηθοποιός επιμένει πως η αντίδρασή του ήταν υπεύθυνη, αφήνοντας ξεκάθαρα να εννοηθεί ότι δεν επιδίωξε να αποφύγει τις συνέπειες, ενώ η υπόθεση πλέον αναμένεται να εκδικαστεί στο πλαίσιο του Αυτόφωρου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.