«Βόμβες» για διεθνές κύκλωμα μαστροπείας και «ψαράδες» κοριτσιών

Διεθνές φαίνεται να είναι, σύμφωνα με τον δικηγόρο Νίκο Διαλυνά, το κύκλωμα μαστροπείας για το οποίο είναι σε εξέλιξη έρευνα παράλληλα με τις έρευνες για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο ο οποίος για την ώρα ενεργεί ως σύμβουλος της πλευράς της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, τα περί διεθνούς κυκλώματος επιβεβαιώνονται από το γεγονός ότι υπάρχει παρέμβαση της εισαγγελίας της Κύπρου μετά από καταγγελία που έγινε στην Αθήνα.

Όπως εξήγησε η έρευνα ξεκίνησε κατόπιν διαβίβασης των σχετικών καταγγελιών στον εισαγγελέα της Κύπρου από τον βουλευτή Χριστοφίδη του ΑΚΕΛ. Κατά τις πληροφορίες και καταγγελίες για τις οποίες έκανε λόγο ο Νίκος Διαλυνάς, «υπήρξαν Κύπριοι στο πάρτι και υπήρξαν και κοπέλες που ήρθαν από Κύπρο».

«Αυτά δεν είναι τοπικής εμβέλειας φαινόμενα» πρόσθεσε ο κ. Διαλυνάς σύμφωνα με τον οποίο, όμως, ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί η ταυτότητα των εμπλεκόμενων Κυπρίων. «Το πράγμα παίρνει άλλες διαστάσεις γιατί πάρτι με κοπέλες και Κύπριους δεν είναι πάρτι» είπε ο κ. Διαλυνάς και πρόσθεσε ότι «οι πληροφορίες είναι ότι δεν πρόκειται για παράρτημα αλλά για κύκλωμα που συνεργάζεται με το εξωτερικό».

«Υπάρχουν διάφοροι ψαράδες που οδηγούν τα κοριτσάκια στα κλαμπάκια, για ποτά και μετά έρχεται η κόκα, η εξάρτηση και μετά η πορνεία» είπε οργισμένος ο κ. Διαλυνάς ο οποίος κατήγγειλε την καθυστέρηση των ελληνικών αρχών όσον αφορά τις τοξικολογικές εξετάσεις της Γεωργίας Μπίκα.Την έρευνα των Κυπριακών αρχών επιβεβαίωσε, μιλώντας στην ΕΡΤ, ο εκπρόσωπος της Κυπριακής Αστυνομίας, Χρήστος Ανδρέου, ο ποιος έκανε λόγο για έρευνα που έχει ξεκινήσει μετά από δημοσιεύματα. «Η κυπριακή αστυνομία δεν έχει επίσημη καταγγελία, αλλά στη βάση των δημοσιευμάτων έχει ξεκινήσει έρευνα για εμπλοκή» είπε ο κ. Ανδρέου.

Σύμφωνα με τον ίδιο η έρευνα των κυπριακών αρχών διεξάγεται σε δύο κατευθύνσεις: από τη μια η επαφή με το πρόσωπο που έχει κάνει τις καταγγελίες αυτές, η δεύτερη με αποστολή στις ελληνικές αρχές μέσω Europol να μας διαβιβάσουν πληροφορίες ή μαρτυρίες για Κύπριο που είναι εμπλεκόμενος.

«Έχουμε αναφορές ότι κάποια πρόσωπα στέλνουν γυναίκες στην Ελλάδα» είπε ο κ. Ανδρέου και διευκρίνισε ότι «μόνο όταν έχουμε στοιχεία θα επικοινωνήσουμε με πρόσωπα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.