Βρήκε νεκρό τον σύζυγό της

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Νέα τραγωδία σημειώθηκε σε ξενοδοχείο της Κρήτης με έναν Γερμανό να βρίσκεται νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε για τις διακοπές του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ένα ζευγάρι ηλικιωμένων Γερμανών είχε έρθει στην Κρήτη και κατέλυσε σε ξενοδοχείο στον Ανισαρά.

Ωστόσο, το βράδυ της Παρασκευής (14/10) η σύζυγος έλειψε για λίγη ώρα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου και όταν επέστρεψε βρήκε νεκρό τον σύζυγό της, ηλικίας 76 ετών.

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο διασώστες με ασθενοφόρο και μετέφεραν τον άτυχο άνδρα στο Ιατρικό Κέντρο Γουβών όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Η νεκροψία/νεκροτομή αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια που οδήγησαν στο θάνατο τον άτυχο Γερμανό ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έπασχε από πολλά σοβαρά και χρόνια προβλήματα υγείας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.