Ξυλοκόπησαν εφοριακούς που πήγαν για έλεγχο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Πήγαν για έλεγχο σε μαγαζί στο Αίγιο ξυλοκοπήθηκαν.

Ο λόγος για δύο υπαλλήλους της ΑΑΔΕ που, στο πλαίσιο τακτικών ελέγχων που πραγματοποιούνται για την πάταξη της φοροδιαφυγής, πήγαν σε κατάστημα εστίασης στο Αίγιο το βράδυ της Κυριακής και ζήτησαν όσα παραστατικά προβλέπονται, ώστε να κάνουν τον έλεγχό τους.

Έπεσαν όμως σε “θυμωμένους” υπευθύνους, μιας και η μια κουβέντα έφερε την άλλη και στο τέλος οι εφοριακοί δέχθηκαν επίθεση, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες.

Διερχόμενος ειδοποίησε την Αστυνομία που έφτασε στο σημείο μέσα σε λίγα λεπτά με περιπολικό του Α.Τ. Αιγίου και πέντε άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι μάλιστα καταδίωξαν -με τρόπο σχεδόν κινηματογραφικό- τον έναν από τους δύο φερόμενους ως δράστες που προσπάθησε να διαφύγει πηδώντας σε ακάλυπτο γειτονικής πολυκατοικίας.

Τελικά όμως συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Τμήμα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Ο δεύτερος εκ των κατηγορούμενων παραμένει άφαντος και αναζητείται.

ΠΗΓΗ news247.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.