Υπάλληλος ζήτησε τα δεδουλευμένα του και ο εργοδότης του τον πυροβόλησε!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Οινόης του Μαραθώνα, η είδηση ότι ένας εργοδότης πυροβόλησε προς τον υπάλληλό του γιατί ζήτησε τα δεδουλευμένα του.

Οπως μετέδωσε ο ANT1, ένας 23χρονος Ινδός προκάλεσε την οργή του εργοδότη του όταν πήγε να ζητήσει τα δεδουλευμένα του. Ο εργοδότης φέρεται να πήρε την καραμπίνα και πυροβόλησε προς την πλευρά του νεαρού.

Ο 23χρονος τραυματίστηκε από τα σκάγια, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Ο εργοδότης εξαφανίστηκε, προκειμένου να γλιτώσει το αυτόφωρο και αναζητείται από τις αρχές.

Μαρτυρία: Τον πυροβόλησε για να αμυνθεί, κρατούσαν μαχαίρι
Μια άλλη μαρτυρία, σύμφωνα με την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», αναφέρει ότι δύο Ινδοί ζήτησαν τα δεδουλευμένα τους από τον εργοδότη και κρατώντας μαχαίρι και κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του. Εκείνος πήρε την καραμπίνα και πυροβόλησε στον αέρα για να αμυνθεί, τραυματίζοντας τον 23χρονο Ινδό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.