Έρευνες της Πυροσβεστικής για αγνοούμενο κτηνοτρόφο στο Κεραμίδι

Συνεχίζονται και σήμερα Τρίτη οι έρευνες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Β’ Βιομηχανικής Περιοχής στην ευρύτερη περιοχή στο Καμάρι Κεραμιδίου, για τον εντοπισμό ενός 55χρονου κτηνοτρόφου, που αγνοείται από το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, οπότε και ο δεύτερος γιός του τον άφησε στο χωράφι, δύο χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι τους.

Ήδη από το πρωί της Πέμπτης που έγινε η δήλωση εξαφάνισης στο Α.Τ. Βελεστίνου, έγιναν έρευνες από την ΟΠΚΕ, με συνδρομή της ΕΜΑΚ με σκύλο και κλιμακίου Πυροσβεστών της Β’ ΒΙ.ΠΕ. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αν και έγιναν έρευνες Παρασκευή και Σάββατο, παρουσία των παιδιών του, που γνωρίζουν καλά την περιοχή και κατοίκων του χωριού, δεν εντοπίστηκε κανένα ίχνος του 55χρονου, που αντιμετωπίζει πρόβλημα νοητικής στέρησης.

Πάντως, από σήμερα η Αστυνομία δε λαμβάνει μέρος στις έρευνες, καθώς έγινε έρευνα σε κάθε πιθανό σημείο που ενδεχομένως βρισκόταν ο κτηνοτρόφος, χωρίς αποτέλεσμα.
Ο 55χρονος είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών και συνήθιζε και παλιότερα να απουσιάζει από το σπίτι, αλλά επέστρεφε μετά από μια ημέρα και για τόσο μεγάλο διάστημα δεν έχει απουσιάσει άλλη φορά στο παρελθόν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.