Αθλοπαιδιές το Σάββατο στο Μουσείο Τσαλαπάτα

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς, στο πλαίσιο του εμπλουτισμού της θεματολογίας των εκπαιδευτικών του δράσεων, διοργανώνει αθλοπαιδιές στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν. & Σ. Τσαλαπάτα, στον Βόλο.
«Άθλα επί Μουσείω», λοιπόν, για όλα τα παιδιά, τα οποία αφού φορέσουν τις φόρμες τους και πάρουν και τους φίλους τους μαζί, μπορούν να δώσουν ραντεβού στο Μουσείο, το Σάββατο 18 Οκτωβρίου (11:00-12:00 & 12:00-13:00), ώστε να διασκεδάσουν παίζοντας με μπάλες, κορίνες, καλάθια, και όχι μόνον.

Με αυτόν τον τρόπο θα μάθουν να συμμετέχουν σε δοκιμασίες ευγενούς άμιλλας, μέσα από το παιχνίδι. Επίσης, θα βιώσουν τη σχέση του πολιτισμού με τον αθλητισμό και θα μυηθούν με διασκεδαστικό τρόπο στην αντίληψη πως άθληση και γυμναστική παραμένουν συνδεδεμένες με την ψυχαγωγία και την ευεξία. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι ελεύθερη.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 24210-29844 (καθημερινά 10:00-17:00, εκτός Τρίτης). Εμψυχωτής: κ. Δημήτρης Δημητρόπουλος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.