Αναγκαστική απαλλοτρίωση υπέρ της λιμνοδεξαμενής Ξεριά Αλμυρού

Η βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ Ζέττα Μακρή
Όπως ανακοίνωσε η βουλευτής Ζέττα Μακρή

Αναγκαστική απαλλοτρίωση θα γίνει υπέρ του έργου κατασκευής της λιμνοδεξαμενής Ξεριά Αλμυρού, όπως ανακοίνωσε η βουλευτής Ζέττα Μακρή.
Πιο συγκεκριμένα, από το Πολιτικό γραφείο της Βουλευτού Μαγνησίας της Ν.Δ κας Ζέττας Μακρή ανακοινώθηκε ότι «σε συνεργασία που είχε η βουλευτής Μαγνησίας κα Ζέττα Μακρή με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεώργιο Καρασμάνη είχε επισημανθεί η ανάγκη επίσπευσης των διαδικασιών για την κατασκευή του έργου της Λιμνοδεξαμενής Ξεριά Αλμυρού.
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γ. Καρασμάνης υπέγραψε την Τετάρτη, 16-7-2014 την κήρυξη της αναγκαστικής απαλλοτρίωσης για λόγους δημόσιας ωφέλειας και ειδικότερα για την κατασκευή του έργου «Κατασκευή Λιμνοδεξαμενής Ξεριά Αλμυρού», έκτασης συνολικού εμβαδού 533.759,30 μ2 στον Ν. Μαγνησίας. Η απαλλοτρίωση κηρύσσεται υπέρ και με δαπάνη του Δημοσίου και θα καλυφθεί από την ΣΑΕ 081/8 του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Η κα Μακρή μετά την ανακοίνωση της σχετικής απόφασης εξέφρασε την πλήρη ικανοποίηση της , καθώς πρόκειται για ένα πάγιο και χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής. Η βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ, τέλος, εξέφρασε την πεποίθησή της ότι η υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου θα δώσει αναπτυξιακή πνοή στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού, θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και θα διευκολύνει την καθημερινότητα των κατοίκων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.