Αποχαιρετιστήριο στον πρώην Πρόεδρο της «Δήμητρας»

Την Παρασκευή 8 Απριλίου από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Νέα Αγχίαλο έγινε ο αποχαιρετισμός του τέως Προέδρου του Συνεταιρισμού Αλέξανδρου Καρακανίδη. Όπως αναφέρεται, «σύσσωμα το Διοικητικό και το Εποπτικό Συμβούλιο του Συνεταιρισμού καθώς και πλήθος κόσμου παρέστησαν στην εξόδιο ακολουθία.
Ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Ιωάννης Κίτσιος εμφανώς συγκινημένος αποχαιρέτησε τον εκλιπόντα λέγοντας…

Φίλε Αλέκο

Το Διοικητικό Συμβούλιο, το Εποπτικό Συμβούλιο του Συνεταιρισμού και όλη η Αγχίαλος είμαστε εδώ να σε χαιρετίσουμε στον τελευταίο σου μακρινό ταξίδι. Θυμάμαι ότι με την δική σου προτροπή έθεσα για πρώτη φορά υποψηφιότητα για την Διοίκηση του Συνεταιρισμού το 1990.
Ήσουν επί δεκαετίες Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος ενώ από το 1981 ως το 1990 διετέλεσες Πρόεδρος του Συνεταιρισμού μας και έβαλες τις βάσεις για τον εκσυγχρονισμό με την κατασκευή και στην συνέχεια την μετεγκατάσταση του Συνεταιρισμού στο σημερινό σύγχρονο Οινοποιείο.

Βοήθησες τον Συνεταιρισμό με όλες σου τις δυνάμεις και έκανες θυσίες, χωρίς να υπολογίζεις ούτε κόπο, ούτε οικογενειακές υποχρεώσεις.
Και ποτέ δεν αρνήθηκες την βοήθεια σου σε όποιον την είχε ανάγκη.

Η προσφορά σου θα μείνει αξέχαστη σε όλη την Αγχίαλο ενώ η γλυκύτητα του χαρακτήρα και η ευγένεια σου θα μείνουν σαν γλυκιά ανάμνηση σε όσους συνεργάσθηκαν μαζί σου. Το τεράστιο ενδιαφέρον σου για τον Συνεταιρισμό έμεινε ζωντανό μέχρι τις τελευταίες σου μέρες ρωτώντας και αγωνιώντας για το μέλλον της οργάνωσης που αγάπησες σαν παιδί σου.

Νομίζω φεύγεις με την ικανοποίηση ότι ο Συνεταιρισμός προοδεύει και βρίσκεται σε καλά χέρια. Θυμάμαι και συγκινούμαι την τελευταία συνάντηση μας στο καφενείο, πριν λίγες μέρες που λες και ήξερες, με αγκάλιασες με φίλησες και μου είπες «να΄σαι γερός δεν έκανα λάθος στην επιλογή μου». Εύχομαι να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει και στους οικείους σου καλή παρηγοριά. Θα μείνεις αξέχαστος στην μνήμη μας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.