Γνωριμία με την Σκόπελο για Σέρβους πράκτορες και δημοσιογράφους

Ταξίδι γνωριμίας με την Σκόπελο για 50 Σέρβους Τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους του Τουριστικού Ρεπορτάζ διοργανώνει ο κορυφαίος Σερβικός Τουριστικός Οργανισμός Kontiki Travel – Big Blue Group.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, «το σημαντικό αυτό γεγονός, έρχεται ως εξέλιξη της δυναμικής συμμετοχής του ξενοδοχειακού Ομίλου “Spyrou Hotels” στην κλαδική τουριστική έκθεση “Sajam Turizma 2016” στο Βελιγράδι. Οι επίπονες διαπραγματεύσεις σε συνδυασμό με την πρόσκληση και την επακολουθούμενη επίσκεψη του Διευθύνοντος Συμβούλου του Σερβικού Οργανισμού στη Σκόπελο κατά την περίοδο 4-6 Μαρτίου 2016, οδήγησαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η Σκόπελος εντάχθηκε στο θερινό πρόγραμμα ναυλωμένων πτήσεων (Charters) για την περίοδο από 16 Ιουνίου έως και 14 Σεπτεμβρίου 2016. Οι σχετικές πτήσεις θα εξυπηρετούνται από το αεροδρόμιο της Σκιάθου, με συχνότητα δεκαημέρου.

Οι προσκεκλημένοι θα έχουν 3ημερη διαμονή στη Σκόπελο, φιλοξενία της “Spyrou Hotels”. Έχει προγραμματιστεί ξενάγηση στο νησί, τις παραλίες, τα Μοναστήρια, την διατηρητέα Χώρα της Σκοπέλου και το Σαββάτο 23 Απριλίου θα παρακαθίσουν σε δείπνο με τις Τοπικές Αρχές στο “Skopelos Holidays Hotel & Spa” .

Η συνένωση των Kontiki Travel – Big Blue Group έχει δημιουργήσει έναν τεράστιο τουριστικό οργανισμό, για τα δεδομένα της Σερβίας, με ένα εκδρομικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει πληθώρα διεθνών προορισμών.

Έχει ιδιαίτερη σημασία, για τον προορισμό και τους κατοίκους της, να αποκομίσουν τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις από μια καθαρή και ταχτοποιημένη Σκόπελο, που ακόμη αγωνίζεται να επουλώσει τις πληγές που άφησε πίσω της η καταστροφική πλημμύρα του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.