Δήλωση – διευκρίνιση του Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε Μαγνησίας κ. Γεωργίου Κίτσιου, σχετικά με καταγγελία που αφορούσε αποκλειστικά και μόνο στο πρόσωπο του τέως προέδρου της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, κ. Παναγιώτη Καρασπήλιου, δόθηκε στη δημοσιότητα.
Όπως αναφέρεται, «η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και τα μέλη της εργάστηκαν και ήταν ξεκάθαρη η θέση τους υπέρ του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου.
Άλλωστε, η καταγγελία αφορούσε το συγκεκριμένο και μόνο πρόσωπο (σ.σ Παναγιώτη Καρασπήλιο), για το οποίο ουδεμία ενημέρωση είχα ότι είχε αντικατασταθεί προ ημερών από τη θέση του προέδρου της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και τη θέση του έχει αναλάβει ο κ. Μαρίγκος Χρυσοβαλάντης. Στον οποίο και εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο του και τον προσκαλώ σε γόνιμη συνεργασία.
Οφείλω δε να ξεκαθαρίσω προς όλους, πως δεν υπάρχει καμία σκοπιμότητα από μέρους μου και η πολύχρονη ενασχόλησή μου με τα κοινά, αλλά και αρχή μου, είναι να μη δημιουργώ προβλήματα, αλλά αντιθέτως να βρίσκω λύσεις στα όποια προβλήματα.
Γιατί ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Ως Έθνος, αλλά και ως Παράταξη.»
Γ. Κίτσιος: «Άλλο πρόσωπο αφορούσε η καταγγελία…»
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.































