Ενημέρωση για την υπέρταση απ΄την «Γειτονιά Αγ. Νεκταρίου»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Κύκλο ενημέρωσης για την Υγεία με τον τίτλο “εσείς ρωτάτε και ο γιατρός απαντάει” ξεκινά η «Γειτονιά Αγίου Νεκταρίου» και όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «οι γιατροί μετρούν την πίεση και συζητάμε για τα προβλήματά της». Όπως τονίζεται, «σας καλούμε την Κυριακή 22 Μαΐου, 7 το απόγευμα, στην πλατεία της γειτονιάς μας, να συζητήσουμε και να ενημερωθούμε από τους γιατρούς του ιατρείου μας για τα προβλήματα της πίεσης (υπέρταση). Θα υπάρχει η δυνατότητα μέτρησης της πίεσης το ίδιο απόγευμα και η τακτική παρακολούθηση, για όποιον-α το επιθυμεί. Με Αυτοοργάνωση-Αντίσταση-Αλληλεγγύη, να πάρουμε την υγεία στα χέρια μας.
Αγωνιζόμαστε για να χτίσουμε την άλλη όχθη της κρίσης, που δεν μπορεί παρά να είναι, μία άλλη ζωή, σε ένα κόσμο ριζικά αλλαγμένο, επιτέλους ανθρώπινο, χωρίς εκμετάλλευση, καταπίεση, εξευτελισμό ανθρώπου από άνθρωπο.

Διεύθυνση: Θεοφίλου 9Α, εργατικές πολυκατοικίες, πίσω από την εφορία της Ν. Ιωνίας. Τηλ. επικοινωνίας (ραντεβού): 6972967981, 6974719511, 6978889545, 69825104.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.