Επιμνημόσυνη δέηση για τα αδικοχαμένα παιδιά

Συγχαρητήρια του δημάρχου για τον φιλικό αγώνα …

Η μνήμη των τριών παιδιών που χάθηκαν πριν 40 μέρες στο τροχαίο δυστύχημα στην Π.Ε.Ο. Ριζομύλου, τιμήθηκε στη διάρκεια της επιμνημόσυνης δέησης, που τελέστηκε το πρωί του Σαββάτου στο Στεφανοβίκειο και την Κυριακή στο Ριζόμυλο, με πλήθος κόσμου. Διάχυτος ήταν ο πόνος για όλους, κυρίως για τους γονείς, τους συγγενείς και τους φίλους των παιδιών.

Επίσης χθες πραγματοποιήθηκε στο Ριζόμυλο, ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων του Αστέρα Ριζομύλου και του Διαγόρα Στεφανοβικείου. Το παιχνίδι ήταν αφιερωμένο στη μνήμη των παιδιών και τα έσοδα διατέθηκαν στην οργάνωση «Το χαμόγελο του παιδιού».

Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κος Νασίκας συγχαίρει τα μέλη των Δ.Σ. των δύο ομάδων και όλους όσους συμμετείχαν ενεργά στη διοργάνωση αυτού του παιχνιδιού. «Οι παίκτες με τη συμμετοχή τους σε αυτό τον αγώνα τίμησαν τη μνήμη των παιδιών, μια μνήμη που πονάει ακόμα ολόκληρη την τοπική κοινωνία και έδειξαν πως θα ζουν πάντα μέσα στην καρδιά μας. Επίσης το γεγονός ότι οι δύο σύλλογοι ένωσαν τη φωνή τους με όλους τους κατοίκους της περιοχής για την κατάργηση των διοδίων Μοσχοχωρίου, αποτελεί ένα ισχυρό μήνυμα ομόνοιας και δυναμικής κινητοποίησης. Εμείς σαν νέα δημοτική αρχή θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας με αμείωτη ένταση και προς όλες τις κατευθύνσεις, προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας δηλαδή την κατάργηση των διοδίων».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.