Η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Ξενοδόχων

Μέσα σε εορταστική αποκριάτικη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την περασμένη Κυριακή στο εστιατόριο Κ.Χ. 1948. Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος της Ένωσης, Γιώργος Ζαφείρης ενώ την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, Κατερίνα Κεφαλά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, η αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Μαγνησίας, Δώρα Κολυνδρίνη, ο βουλευτής Μαγνησίας, Χρήστος Μπουκώρος, η εκπρόσωπος τύπου των ΑΝ.ΕΛ., Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, Αριστοτέλης Μπασδάνης, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Βόλου, Θάνος Θεοδώρου, ο πρόεδρος Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου, Απόστολος Σουλδάτος, η αναπληρώτρια διοικήτρια του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, Εύη Αδαμάκη, ο αστυνομικός υποδιευθυντής διοικητής του Α.Τ. Βόλου, Μιλτιάδης Αλεξάκης, ο αντιπρόεδρος του Τουριστικού Αναπτυξιακού Συλλόγου Τσαγκαράδας, Κωνσταντίνος Νικολάου, o αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, αντιπρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας, Κωνσταντίνος Δημ. Λεβέντης και μεγάλος αριθμός μελών – ξενοδόχων της περιοχής μας. Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης συνέβαλε στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης με διπλό συντονιστικό ρόλο αυτόν της Ελένης Καραϊσκου, εκπροσώπου στο Δ.Σ. του Ξ.Ε.Ε. της Θεσσαλίας και Αντιπροέδρου της Ένωσης.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας στον χαιρετισμό του, αφού ευχήθηκε στους παραβρισκόμενους μια καλή χρονιά, με επιτυχίες και δημιουργικότητα, επεσήμανε την αξία της ενότητας και της συλλογικής προσπάθειας για την υπέρβαση των δυσκολιών στο χώρο του τουρισμού. Εξήρε την καλή συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και ιδιαίτερα με την αντιπεριφερειάρχη κα Κολυνδρίνη καθώς και με τους Δήμους Βόλου και Ζαγοράς – Μουρεσίου. Δήλωσε ότι είναι δείγμα καλής πρακτικής η δημιουργία ενός ενιαίου τουριστικού φορέα και ότι «όλοι μαζί μπορούμε».

Στη συνέχεια έγινε η βράβευση της κας Πόπης Γιαμάκου για την πολυετή προσφορά της στην Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας. Το φλουρί της πίτας κέρδισε η κα Βάσω Κανέλλου με δώρο μια καρφίτσα, ευγενική χορηγία του καταστήματος Alexandridis – Gallery ΚΑΠΠΑ. Ακολούθησε λαχειοφόρος με 44 δώρα από όλη την Ελλάδα και χορός μέχρι το πρωί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.