Θα τιμηθεί ο «Παιδοπολίτης της χρονιάς»

Εκδήλωση του Συλλόγου Αποφοίτων Παιδοπόλεων

Τον «Παιδοπολίτη της χρονιάς» θα τιμήσει την προσεχή Κυριακή 1η Φεβρουαρίου στις 11 το μεσημέρι, ο Σύλλογος Αποφοίτων Παιδοπόλεων, στο πλαίσιο κοπής της πίτας, επιβραβεύοντας ένα πρόσωπο το οποίο με τις ενέργειές του «συνετέλεσε στην προβολή του Συλλόγου, στην εξυπηρέτηση ή στην προοπτική στόχευσης των Αποφοίτων για το μέλλον».

Στη φετινή εκδήλωση θα τιμηθεί «το υπόδειγμα εντιμότητας και ακεραιότητας που αποδείχθηκε ο Απόφοιτος της Παιδόπολης «Αγία Σοφία» Γιάννης Αντωνάκος από τον Πόρο του Ηρακλείου, που βρήκε στο ταξί του, τον περασμένο Φεβρουάριο του 2014 μια ξεχασμένη τσάντα με ένα μικρό θησαυρό αλλά δεν πέρασε ούτε σαν σκέψη από το μυαλό του να τον κρατήσει! Μάλιστα, τα χρήματα προορίζονταν για σχολική εκδρομή» όπως υπογραμμίζουν οι διοργανωτές.

Η εκδήλωση αυτή, πέραν της τιμής στον «Παιδοπολίτη της χρονιάς 2014» και της κοπής της παραδοσιακής βασιλόπιτας περιλαμβάνει ακόμη και τον απολογισμό των δράσεων του Δ.Σ. για τη χρονιά που πέρασε.

Η φετινή εκδήλωση περιλαμβάνει και μουσικό πρόγραμμα που επιμελήθηκε ο γνωστός μαέστρος, φίλος του Συλλόγου Γιώργος Διαμαντόπουλος, με τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας «Επί Σκηνής», Σόνια Βλιώρα, Μαρία Σταμπούλογλου, Παναγιώτη Σπανό, Μαρία Τεχνοπούλου, Σπύρο Αετόπουλο και Δέσποινα Δοδοντζίδου και το παρουσιάζουν αφιλοκερδώς.

Επιπλέον οι παριστάμενοι θα ενημερωθούν για τον προγραμματισμό της καινούργιας χρονιάς, την καλύτερη προετοιμασία της 6ης Πανελλήνιας συνάντησης, τον προγραμματισμό της επικείμενης εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης και «πως αντιλαμβανόμαστε τη συνολική αξιοποίηση του μοναδικού χώρου των εγκαταστάσεων της Παιδόπολης, σε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα περιοχή του νέου διευρυμένου Δήμου Βόλου» όπως επισημαίνουν τα μέλη του Συλλόγου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.