Καθαρίστηκε και δεντροφυτεύθηκε ο χώρος έξω απ΄ το δάσος «Κουρί»

Με μεγάλη επιτυχία σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, « πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015 η δενδροφύτευση έξω από το δάσος «Κουρί» στην περιοχή «Αλώνια».

Μια πρωτοβουλία των Διευθυντών και των Συλλόγων Διδασκόντων των σχολείων του Δήμου Αλμυρού, του Γενικού Λυκείου Αλμυρού, του Επαγγελματικού Λυκείου Αλμυρού, του 1ου και 2ου Γυμνασίου Αλμυρού και του Γυμνασίου Ευξεινούπολης αλλά και των Δεκαπενταμελών Συμβουλίων των μαθητών και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, η οποία αγκαλιάστηκε με ιδιαίτερη θέρμη από το Δήμαρχο κ. Δημήτριο Εσερίδη».

Όπως σημειώνεται, «το δάσος αλλά και ο γύρω χώρος γέμισε με μικρούς και μεγάλους εθελοντές, που με μεράκι και φροντίδα φύτεψαν κατάλπες και σφεντάμια. Καθάρισαν με ιδιαίτερο ζήλο και ένα αρκετά μεγάλο μέρος αυτού, χαρίζοντας του μια διαφορετική όψη».

«Αξιόλογη και συγκινητική ήταν και η συμμετοχή των μαθητών του ΕΕΕΕΚ Αλμυρού, οι οποίοι με το δικό τους τρόπο, έβαλαν ένα σημαντικότατο λιθαράκι σε όλη αυτή την προσπάθεια.

Για άλλη μια φορά αποδείξαμε όλοι μας τον εθελοντισμό, αλλά και την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση που μας διακατέχει. Ευχαριστούμε όλους όσους στήριξαν την περιβαλλοντική αυτή δράση» αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.