Καθυστερήσεις στην επιστροφή του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης

Επισημαίνει με επίκαιρη ερώτησή του ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος

Την καθυστέρηση της καταβολής του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης στους δικαιούχους αν και έχει ήδη ολοκληρωθεί προ πολλών μηνών η διαδικασία υποβολής αιτήσεων, τονίζει σε επίκαιρη ερώτησή του ο βουλευτής Μαγνησίας Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Μπουκώρος, προς τον Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Στην ερώτηση του βουλευτή αναφέρονται τα εξής: «Εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά που πληρούσαν τις προϋποθέσεις, εντάχθηκαν σε ένα από τα κυριότερα μέτρα ανακούφισης των Ελλήνων. Μία σημαντική παροχή, την οποία θέσπισε η προηγούμενη κυβέρνηση και η οποία συνέβαλλε στην πάταξη του λαθρεμπορίου καυσίμων και την αύξηση της κατανάλωσης, κατά την τρέχουσα αλλά και τις προηγούμενες χειμερινές περιόδους, αύξησε τα αντίστοιχα έσοδα προς όφελος της χώρας και κατ΄ επέκταση των πολιτών.

Εντούτοις, η χειμερινή περίοδος έχει ήδη παρέλθει και η απόδοση στους δικαιούχους του επιδόματος κατανάλωσης πετρελαίου θέρμανσης, η οποία αναμένεται να επιφέρει σημαντική ανακούφιση στα ελληνικά νοικοκυριά και να στηρίξει πλήθος συμπολιτών μας καθώς και την αγορά, την οποία μαστίζει η οικονομική ασφυξία, έχει καθυστερήσει σημαντικά.

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:
1. Ποιο είναι το ύψος του ποσού που προκύπτει ως εναπομένον υπόλοιπο επιδόματος του πετρελαίου θέρμανσης;
2. Πόσοι είναι οι δικαιούχοι καταναλωτές;
3. Πότε προβλέπετε ότι θα αποδοθεί το αντίστοιχο ποσό στους δικαιούχους καταναλωτές;» καταλήγει η επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.