Καλοκαιρινές οι επόμενες ημέρες στη Μαγνησία

Την ερχόμενη Κυριακή η θερμοκρασία, θα αγγίξει τους 33 βαθμούς!

Καλοκαιρινές… θα είναι οι επόμενες ημέρες της εβδομάδας στη Μαγνησία, αφού σύμφωνα με τον «ΕΜΕΣ Αλέξανδρος Τακούδης», αφήνουμε πίσω μας τις βροχοπτώσεις και μπαίνουμε πλέον στον … προθάλαμο του καλοκαιριού.
Είναι χαρακτηριστικό, ότι η θερμοκρασία τόσο στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, όσο και στη Μαγνησία, θα ξεπεράσει και τους 32 βαθμούς Κελσίου!
Πιο συγκεκριμένα, για σήμερα Πέμπτη, «στο νομό μας, ο καιρός θα είναι αίθριος, οι άνεμοι βορειοδυτικοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14…25 οC. Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι και πάλι αίθριος, οι άνεμοι βορειοδυτικοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14…25 οC.
Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16…29 οC.
Οι ενδείξεις σύμφωνα με τον ΕΜΕΣ Αλέξανδρος Τακούδης σε επίπεδο Θεσσαλίας για την ερχόμενη Κυριακή, δείχνουν ότι ο καιρός θα παραμείνει αίθριος, οι άνεμοι θα είναι δυτικοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, φθάνοντας τους 30-33 οC.
Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι και πάλι αίθριος, οι άνεμοι δυτικοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία αμετάβλητη 31-33 οC.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.