Μπλόκο Μικροβηθών: Αποφασιστικότητα για κλιμάκωση του αγώνα

Αποφασιστικότητα για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων υπάρχει στο μπλόκο των αγροτών στις Μικροθήβες, κάτι που αναμένεται να αποφασίσει αύριο Σάββατο, στην Πανελλαδική συνάντηση που έχει προγραμματιστεί στα Τέμπη, το μεσημέρι.
Σύμφωνα με τον αγρότη από το Αερινό Σωτήρη Γαλογαύρο, όσο περνούν οι μέρες που οι αγρότες βρίσκονται στο δρόμο τα πνεύματα «αγριεύουν», καθώς οι αγρότες χάνουν την υπομονή τους και ζητούν να κλιμακωθεί ο αγώνα τους.

Όπως εξήγησε, βούληση των αγροτών είναι να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό, για να τεθεί το ασφαλιστικό, το φορολογικό και το κόστος παραγωγής – που είναι τα αιτήματα των αγροτών – και να γίνει συζήτηση από την αρχή, ωστόσο η απόφαση αυτή πρέπει να ληφθεί συνολικά και όχι μόνο από το μπλόκο των Μικροθηβών.

Η αυριανή μέρα θεωρείται η πιο κρίσιμη, καθώς σε συνάντηση που θα γίνει στα Τέμπτη, θα αποφασιστούν τα επόμενα βήματα για τις κινητοποιήσεις και ο Σ. Γαλογαύρος ζήτησε τη συμμετοχή αντιπροσωπειών από όλα τα μπλόκα της χώρας, διότι θα ληφθούν αποφάσεις.
Ο αγρότης εκτίμησε ότι όποια απόφαση και αν ληφθεί αύριο στα Τέμπτη, οι αγρότες θα παραμείνουν στα μπλόκα, τουλάχιστον μέχρι και την ερχόμενη Πέμπτη, μέρα της πανεργατικής απεργίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.