Μ. Χρυσοβελώνη: «Η Βούλτεψη έπρεπε να είχε παραιτηθεί χθες»…

Σε δήλωσή της η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος και βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΛ «για την άρνηση της Σοφίας Βούλτεψη να καταθέσει στη Βουλή το έγγραφο παραίτησης της από τη θέση διευθύνουσας συμβούλου της Α.Ε. «Ανεξάρτητη Δημοσιογραφική Ενημέρωση», αναφέρει, «στις 12 Σεπτεμβρίου ζήτησα από την κ. Βούλτεψη να καταθέσει στη Βουλή το έγγραφο της από 6-5-2014 παραίτησης την οποία ισχυρίστηκε ότι υπέβαλε από την θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου της Α.Ε. «Ανεξάρτητη Δημοσιογραφική Ενημέρωση».
Η κ. Βούλτεψη δεν απάντησε. Ο Πρωθυπουργός επίσης σιώπησε και δια του κ. Σταμάτη «πέταξε το μπαλάκι» ξανά στην υφυπουργό στον Πρωθυπουργό.

Όμως το παιχνίδι της Συγκυβέρνησης με το μπαλάκι της ανευθυνότητας σταματά εδώ. Από τη στιγμή που η κ. Βούλτεψη μένει γατζωμένη σε μια καρέκλα απ’όπου ο κ. Σαμαράς αρνείται να την απομακρύνει, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε υποχρεωμένοι να ζητήσουμε την εφαρμογή του άρθρου 81 του Συντάγματος και του νόμου 1558/85, η οποία συνεπάγεται την ακυρότητα των πράξεων και την ευθύνη των μελών της Κυβέρνησης και των υφυπουργών κατά τις διατάξεις του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

Η Ερώτηση–Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων της Μ. Χρυσοβελώνη στο:
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/c0d5184d-7550-4265-8e0b-078e1bc7375a/9016789.pdf

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.