Μ. Χρυσοβελώνη: Η τελευταία χάρη που μπορεί πλέον να κάνει ο Σαμαράς είναι στην ίδια τη ΝΔ

«Με την υποψηφιότητα Δήμα για την Προεδρία της Δημοκρατίας η Ν.Δ έριξε «λευκή πετσέτα». Πρόκειται για καθαρή παραδοχή ήττας από μια κυβέρνηση που απέτυχε. Πρόκειται για την καταστροφική αποτυχία μιας πολιτικής της οποίας όμως τα σπασμένα πλήρωσε ο Ελληνικός λαός. Όχι οι εκτελεστές του Μνημονίου». Αυτό αναφέρει σε δήλωσή της η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη για την «αποσύνθεση της Ν.Δ. και τη χαριστική τροπολογία της συγκυβένρησης για τα συστημικά ΜΜΕ», όπως αναφέρει.

Το τέλος αυτό αρμόζει στον ίδιο τον κ. Σαμαρά αλλά όχι στους ανθρώπους που στήριξαν τη ΝΔ. Στους ψηφοφόρους που έδειξαν γενναιότητα δίνοντας την ύστατη ευκαιρία στον Αντώνη Σαμαρά να κάνει όσα υποσχόταν πριν 2,5 χρόνια. Δυστυχώς εκείνος δεν τίμησε την εμπιστοσύνη των Νεοδημοκρατών. Όχι μόνο έκανε τα αντίθετα από όσα τους είχε υποσχεθεί. Όχι μόνο ακύρωσε όλα τα Ζάππεια και τις δημόσιες δεσμεύσεις του αλλά προτίμησε να εναγκαλιστεί το ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου σε μια αυτοκτονική συνεργασία. Μιαν ταύτιση τόσο στενή, μιαν αγκαλιά τόσο σφιχτή που οδηγεί σήμερα και τους δυο βυθιζόμενους στον πάτο της σύγχρονης Ελληνικής ιστορίας.

Έστω και τώρα όμως ο κ. Σαμαράς μπορεί να δείξει πολιτική γενναιότητα και να παραιτηθεί αντί να αφήνει ένα ιστορικό κόμμα όπως η ΝΔ να διασύρεται βουλιάζοντας. Να μετατρέπεται σε δεύτερο ΠΑΣΟΚ, μια σκιά από τη μεγάλη παράταξη που δημιούργησε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής πριν 40 χρόνια …

Αν και το κοινό τους τέλος είναι πια δεδομένο, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ κάνουν μια ακόμα εξυπηρέτηση στους καναλάρχες που ο ίδιος ο Κώστας Καραμανλής αποκαλούσε κάποτε «νταβατζήδες». Την ώρα που καταρρέουν, έσπευσαν σήμερα να περάσουν μια ακόμα τροπολογία που αναβάλλει την διεξαγωγή διαγωνισμού για την λειτουργία τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών. Προσπαθούν να δώσουν παράταση στο καθεστώς ανομίας και αδιαφάνειας που κυριαρχεί στη λειτουργία των ΜΜΕ, ζημιώνοντας ταυτόχρονα τον Ελληνικό λαό με πάνω από 300 εκατομμύρια ευρώ!

Όμως ο χρόνος της Συγκυβέρνησης τελείωσε. Τέλειωσε το παραμύθι με τους 180 και μαζί με αυτούς οι χάρες και τα δώρα. Οι επιλήψιμες κυβερνητικές πράξεις σε βάρος της περιουσίας του Ελληνικού λαού θα κριθούν πλέον από τους πολίτες στις εκλογές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.