Νοσοκομείο: Διαγωνισμός ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού από το ΕΣΠΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου ολοκλήρωσε στη σημερινή του συνεδρίαση το διαγωνισμό ΕΣΠΑ για την προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για τις κλινικές του Νοσοκομείου, καθώς υπογράφηκε η τελική κατακύρωση στις ανάδοχες εταιρίες που συμμετείχαν στη διαδικασία.

Τις επόμενες μέρες, σε συνεργασία με τη Διαχειριστική Αρχή των ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Θεσσαλίας, θα υπογραφούν οι συμβάσεις και θα ακολουθήσει η παραλαβή του εξοπλισμού.

Το έργο αφορά εξοπλισμό που καλύπτει τις ανάγκες όλων των τμημάτων του Νοσοκομείου και περιλαμβάνει, ενδεικτικά, μηχανήματα αιμοκάθαρσης, συστήματα υπερήχων, καρδιογράφους, αναισθησιολογικό συγκρότημα, αναπνευστήρες, εξοπλισμό χειρουργείου κ.α.
Το αρχικό ύψος του προϋπολογισμού ήταν 1.392.000 €, ενώ η τελική κατακύρωση έγινε στο ποσό του 1.055.000 € περίπου.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου, η Διοίκηση και το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς το προσωπικό του Νοσοκομείου που συνέβαλλε τα μέγιστα στο σχεδιασμό, την υλοποίηση και την ολοκλήρωση ενός τόσο σημαντικού έργου, το οποίο θα δώσει μια νέα ώθηση και προοπτική στην αποτελεσματική λειτουργία του οργανισμού τα επόμενα χρόνια και θα εξασφαλίζει, ουσιαστικά, τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.